Budget coaching

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Budget coaching

Een budgetcoach is iemand die uw financiële situatie in kaart brengt. De inkomsten en uitgaven worden vergeleken en mogelijkheden worden gezocht om deze in balans te brengen. Een budgetcoach begeleidt u met het op orde brengen van uw administratie en het doel is dat u overzicht krijgt in uw financiële situatie en dat u gemakkelijk zelf keuzes kunt maken.

Wanneer nodig?

Verandering in uw situatie door bv scheiding, wisseling van baan, samenwonen of verhuizing, kan een grote invloed hebben op uw financiële situatie. Zoals u gewend was met uw geld om te gaan is niet meer mogelijk en leidt tot tekorten. Uw omstandigheid vraagt een behoorlijke aanpassing van u en u vindt het lastig de juiste keuzes daarin te maken.

Vindt u het moeilijk om snel en efficiënt overzicht te krijgen in uw (nieuwe) financiële situatie en te kiezen waar u uw gedrag moeten veranderen? UW budgetcoach kan zeker daarbij helpen.

In samenspraak met u:

  •  inventariseren wij de inkomsten en uitgaven
  •  stellen wij een budgetplan op
  •  controleren wij uw bankafschriften
  •  ontvangt u een budgetboekje om inkomsten en uitgaven te noteren
  •  kijken wij mee en begeleiden u uw zelfstandig financieel proces

U kunt zich aanmelden voor budgetcoaching via ons contactformulier.

Wij nemen met u contact op om een afspraak te maken.

Tijdens de afspraak inventariseren wij de inkomsten en uitgaven en stellen daaruit voortvloeiend een budgetplan op. Uitgangspunt van een budgetplan is dat de inkomsten hoger zijn dan de uitgaven. In sommige gevallen betekent het dat u met bepaalde uitgaven moet stoppen.