Over ons

Waar staan wij voor?

Bep

“Ons doel is stabiliteit creëren en uw zorg weg te nemen”

Na jarenlange administratieve en financiële studies en functies bij een bank, sociale diensten, bedrijfsleven en diverse levenservaringen startte mevrouw vd Broek met de post-HBO opleiding financieel zorgverlener/ beschermingsbewindvoerder bij IFZ.

De opleiding beschermingsbewindvoerder is een geregistreerde en erkende opleiding bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs waardoor Gelders Bewind u een goede kwaliteit financiële zorgverlening aanbiedt.
Het jasje praktisch, financieel gericht en zorgdienstverlening past mij en graag deel ik mijn ervaringen om samen met u te bewegen en op weg te gaan naar een rustige, stabiele financiële situatie.

Op ons kantoor in Scherpenzeel, inmiddels uitgebreid met een assistent bewindvoerder, voeren wij onze financiële zorgverlening voor u uit.

Gelders Bewind biedt u in de eerste plaats stabiliteit door een zorg bij u weg te nemen, door overzicht en structuur aan te brengen in uw financiële huishouding. Vanuit een rust  om zelf weer het heft in eigen handen te nemen en controle te hebben over uw inkomsten en uitgaven. Vanuit uw doelstelling biedt Gelders Bewind u ondersteuning om dit doel te bereiken.

Gelders Bewind voldoet aan de kwaliteitseisen CBM 2014 en is benoembaar door alle rechtbanken.